FANDOM


Через особливості роботи Вікі-енциклопедій, Фандом, не вилучає облікові записи, але Ви можете вимкнути свій обліковий запис.

Альтернатива вимкненню Редагувати

Якщо Ви хочете піти з Вікі, то можете просто відмовитися від використання свого облікового запису. Залиште на своїй сторінці користувача повідомлення, що Ви залишаєте вікі-співтовариство, щоб інші користувачи знали, що Ви більше недоступні. Якщо Ви не хочете більше отримувати електронні листи з вікі, то можете видалити або змінити e-mail на сторінці налаштувань.

Якщо Ви абсолютно впевнені, що більше не захочете використовувати свій обліковий запис, то Ви можете створити такий складний пароль, який Ви «завтра» забудете. Разом, відмова від отримання пошти та зміна пароля дадуть той же ефект, що і вимкнення Вашого облікового запису. Однак правки, які Ви вносили на Вікі, залишаться пов'язаними з Вашим обліковим записом і будуть доступні для ознайомлення іншим користувачам.

Також Ви можете один раз перейменувати ваш обліковий запис. Детальніше дивіться Довідка:Зміна імені користувача.

Якщо Ви вважаєте, що ці варіанти не для вас, то скористайтеся процедурою вимкнення облікового запису.

Вимкнення облікового запису Редагувати

Опис Редагувати

Що під цим мається на увазі:

  • Адреса електронної пошти збережеться в налаштуваннях.
  • Аватар облікового запису, що не є системним аватаром хостингу, через 30 днів буде замінено зображенням яким позначають відсутні зображення.
  • Пароль Вашого облікового запису буде згенеровано випадковим чином.
  • У графі Внески з'явиться запис: Цей обліковий запис відключений глобально на Wikia.

Що зробити не можна:

  • Видалити своє ім'я користувача з будь-якої історії зміни сторінок.
  • Видалити своє ім'я користувача з журналів (наприклад, журналу перейменувань).
  • Видалити разом з ім'ям користувача всі сторінки, які Ви створили.
  • Видалити разом з ім'ям користувача всі Ваші правки на всіх сторінках усіх вікі-проектів.
  • Надати Вам ім'я іншого користувача для подальшого використання на Фандомі.

Крок за кроком Редагувати

Contact Disable Form Eng

Сторінка Special:CloseMyAccount

Для запуску процедури вимкнення облікового запису перейдіть на сторінку Special:CloseMyAccount. Ще раз уважно прочитайте про те, що станеться після вимкнення облікового запису, і відзначте пункт, що Ви ознайомилися з даною довідкової статтею. Переконайтеся, що Ви увійшли в систему з того акаунта, який хочете вимкнути, і що внизу вказано Вашу адресу електронної пошти. Далі натисніть на кнопку «Вимкнути мій акаунт».

З цього моменту Ви більше не зможете скористатися своїм обліковим записом Фандому.

Примітка: якщо вам необхідно щось відредагувати з акаунта на котрий подана заявка на вимкнення і Ви не бажаєте його відновлювати, то ви все таки можете увійти з нього протягом 30 днів, проте не забувайте, що Ви не скасували вимкнення акаунту. Якщо ж Ви передумали і захотіли відновити свій обліковий запис, то вийдіть з акаунту і увійдіть знову та дотримуйтесь зазначених інструкцій.

Реактивація акаунта Редагувати

Reactivate Form Eng

Форма для реактивації акаунта протягом 30 днів.

Reactivated account Eng

Сповіщення про те, що акаунт реактивовано, після натискання посилання в повідомленні, що прийшло на емейл для реактивації.

Account is not scheduled for closure

Сповіщення про те, що акаунт не позначено для вимкнення, після повторного натискання посилання в повідомленні, що прийшло на емейл для реактивації.

Після вимкнення акаунта у вас буде ще 30 днів для того, щоб передумати і відновити свій обліковий запис. Для цього виконайте наступне:

  • Просто увійдіть у свій акаунт і Ви зразу отримаєте форму для реактивації акаунта;
  • В цій формі натисніть "Reactivate my account";
  • Після цього вам на електронну пошту прийде повідомлення;
  • Натисніть на посилання в повідомленні.

Тепер ваш акаунт реактивовано, якщо Ви сумніваєтесь, то можете ще раз натиснути на посилання в повідомленні після чого отримаєте напис, що ваш акаунт не позначений для вимкнення.

Увага:

  • Непідтримувані хостингом браузери, наприклад Internet Explorer, можуть не показувати форму для реактивації акаунта.
  • Після закінчення 30 днів обліковий запис буде остаточно вимкнений і його не можна буде увімкнути знову.

Технічна інформація Редагувати

  • FAQ на MediaWiki.org — потенційні проблеми при вимкненні акаунта користувача.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.